Liens
[1] https://www.sciensano.be/sites/default/files/toxins-13-00591-v2.pdf
[2] https://doi.org/10.3390/toxins13090591
[3] https://www.sciensano.be/fr/people/emmanuel-tangni/biblio
[4] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=83607&f%5Bsearch%5D=Bart%20Huybrechts
[5] https://www.sciensano.be/fr/people/julien-masquelier/biblio
[6] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=36906&f%5Bsearch%5D=Els%20Van%20Hoeck
[7] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=21321&f%5Bsearch%5D=Cereals
[8] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=4944&f%5Bsearch%5D=Mycotoxins
[9] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36843&f%5Bsearch%5D=performances
[10] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36842&f%5Bsearch%5D=proficiency%20testing
[11] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36838&f%5Bsearch%5D=reference%20materials
[12] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=36844&f%5Bsearch%5D=triple%20A
[13] https://www.sciensano.be/fr/sujets-sante/consommation-et-securite-alimentaires