Liens
[1] https://www.sciensano.be/fr/biblio/scientific-opinion-presence-dioxins-pcdd-fs-and-dioxin-pcbs-dl-pcbs-commercially-available-foods
[2] https://www.sciensano.be/fr/sujets-sante/sante-et-environnement
[3] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=35130&f%5Bsearch%5D=EFSA%20Panel%20on%20Contaminants%20in%20the%20Food%20Chain%20%28CONTAM%29
[4] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bauthor%5D=21747&f%5Bsearch%5D=Christiane%20Vleminckx
[5] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1572&f%5Bsearch%5D=ALL
[6] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=843&f%5Bsearch%5D=an
[7] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=621&f%5Bsearch%5D=assessment
[8] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=4431&f%5Bsearch%5D=CHILDREN
[9] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=852&f%5Bsearch%5D=Pays
[10] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1335&f%5Bsearch%5D=data
[11] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=3381&f%5Bsearch%5D=dietary
[12] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=18399&f%5Bsearch%5D=Dietary%20exposure
[13] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=17604&f%5Bsearch%5D=Dioxin
[14] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=18606&f%5Bsearch%5D=Dioxin-like%20PCB
[15] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=17607&f%5Bsearch%5D=Dioxins
[16] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=20535&f%5Bsearch%5D=dioxins%20%28PCDD/Fs%29%2Cdioxin-like%20PCBs%2Cfoods%20for%20infants%20and%20young%20children%2Clegislation%2Coccurrence%2Cdistribution
[17] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=3864&f%5Bsearch%5D=distribution
[18] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=984&f%5Bsearch%5D=EU
[19] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=633&f%5Bsearch%5D=European
[20] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=4287&f%5Bsearch%5D=European%20countries
[21] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1491&f%5Bsearch%5D=EVALUATION
[22] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1350&f%5Bsearch%5D=exposure
[23] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1008&f%5Bsearch%5D=food
[24] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=2976&f%5Bsearch%5D=Foods
[25] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1851&f%5Bsearch%5D=Infant
[26] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1854&f%5Bsearch%5D=Infants
[27] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=954&f%5Bsearch%5D=Institute
[28] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=525&f%5Bsearch%5D=IS
[29] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=654&f%5Bsearch%5D=LEVEL
[30] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1206&f%5Bsearch%5D=levels
[31] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1134&f%5Bsearch%5D=method
[32] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1359&f%5Bsearch%5D=methods
[33] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=4887&f%5Bsearch%5D=occurrence
[34] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=912&f%5Bsearch%5D=ON
[35] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1221&f%5Bsearch%5D=parameters
[36] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=17868&f%5Bsearch%5D=PCB
[37] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=18405&f%5Bsearch%5D=Pcbs
[38] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=18636&f%5Bsearch%5D=PCDD/F
[39] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=2826&f%5Bsearch%5D=period
[40] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=18408&f%5Bsearch%5D=polychlorinated%20biphenyl
[41] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=18411&f%5Bsearch%5D=Polychlorinated%20Biphenyls
[42] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=18414&f%5Bsearch%5D=polychlorinated-biphenyls
[43] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1428&f%5Bsearch%5D=POPULATION
[44] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1098&f%5Bsearch%5D=result
[45] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1101&f%5Bsearch%5D=r%C3%A9sultats
[46] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=672&f%5Bsearch%5D=risk
[47] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=675&f%5Bsearch%5D=Risk%20Assessment
[48] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1020&f%5Bsearch%5D=Sample
[49] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=1023&f%5Bsearch%5D=Samples
[50] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=2544&f%5Bsearch%5D=SENSITIVITY
[51] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=939&f%5Bsearch%5D=time
[52] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=18231&f%5Bsearch%5D=time%20trend
[53] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=744&f%5Bsearch%5D=trend
[54] https://www.sciensano.be/fr/biblio?f%5Bkeyword%5D=4260&f%5Bsearch%5D=young