Het Kankerplan: Stand van Zaken Maart 2009 - Centre du cancer; Laurette Onkelinx (Sciensano, 2009)
INTRODUCTIE Hierna vindt u een stand van zaken van de 32 initiatieven van het Kankerplan 2008- 2010 tot op datum van 2 maart 2009. Wij willen hierbij zo transparant mogelijk tewerk gaan. Daarom hernemen we voor elke maatregel telkens eerst het “Initiatief” zoals het werd beschreven in het Kankerplan van 10 maart 2008. In het volgende deel “Realisatie” krijgt u een stand van zaken van wat er werd gerealiseerd. Ik wens u veel leesplezier, Laurette Onkelinx
Keywords: kanker; kankerplan