Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
BE
  • nl
  • fr
  • en
  • Ontdek Sciensano
    • Over Sciensano
    • Sciensano in cijfers
    • Structuur van Sciensano
    • Contacteer Sciensano
    • Ons engagement voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu
    • Ons engagement voor dataverzameling en -beheer
    • Partnerschappen
    • Noodsituatie en interventie
    • Werken / stage lopen bij Sciensano
    • Jobs
    • Waarden en normen
    • Geschiedenis van Sciensano
    • Jaarverslag 2024
    • Schenkingen en legaten
  • Expertisedomeinen
    • Lijst van gezondheidsonderwerpen A-Z
    • Ziekten en gezondheid in kaart brengen
    • Diergezondheid
    • Doeltreffendheid en veiligheid van vaccins, geneesmiddelen en gezondheidsproducten - Kwaliteit van de medische laboratoria
    • Voedselconsumptie en -veiligheid
    • Gezondheid en milieu
    • Kwaliteit van de gezondheidszorg
  • Onze diensten
    • Analyse aanvragen
    • Datacollectie
    • Externe kwaliteitsevaluatie
    • Acute gezondheidsbedreigingen
    • Controle en veiligheidsbeoordeling
    • Erkenning
    • Gezondheidsinformatie
    • Projecten
    • Rapporten en publicaties
  • Pershoek

Zoekveld

/!\ Waarschuwing: site niet bijgewerkt

Deze website is een alleen-lezen kopie van onze bedrijfswebsite, zoals gepubliceerd op 16 september 2025, en wordt slechts eenmaal per maand bijgewerkt.

Deze beperking is het gevolg van een aantal aanvallen die hebben geprobeerd onze website plat te leggen. De volgende update vindt plaats op 16 oktober.

  1. Home
  2. Biblio
  3. Guidance on risk assessment of nanomaterials to be applied in the food and feed chain: human and animal health

Guidance on risk assessment of nanomaterials to be applied in the food and feed chain: human and animal health

Last updated on 12-8-2021 by Jan Mast
Voedselconsumptie en –veiligheid  
Downloaden 12.83 MB

Public Access

Published

Peer reviewed scientific article

Engels

DOI : http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.2903/j.efsa.2021.6768/full

Auteurs

Simon More; Vasileios Bampidis; Diane Benford; Claude Bragard; Thorhallur Halldorsson; Antonio Hernández‐Jerez; Susanne Hougaard Bennekou; Kostas Koutsoumanis; Claude Lambré; Machera, Kyriaki; Hanspeter Naegeli; Søren Nielsen; Josef Schlatter; Dieter Schrenk; Vittorio Silano (deceased); Dominique Turck; Younes Maged; Jacqueline Castenmiller; Qasim Chaudhry; Francesco Cubadda; Roland Franz; David Gott; Jan Mast; Mortensen, Alicja; Agnes G. Oomen; Stefan Weigel; Eric Barthelemy; Ana Rincon; Jose Tarazona; Reinhilde Schoonjans

Trefwoorden

    Article written during project(s) : 

    Associated health topics:

    Voedselconsumptie en –veiligheid
    • DOI
    • RTF
    • Getagged
    • EndNote XML
    • RIS

    QR code

    QR code for this page URL
    Printvriendelijke versie

    Sciensano info

     +32 2 642 51 11
    info@sciensano.be
     contact
     +32 2 642 50 01

    Postadres

    Sciensano
    Juliette Wytsmanstraat 14
    1050 Brussel
    België

    Over ons
    Vacatures bij Sciensano
    Aansprakelijkheid en vertrouwelijkheid
    Privacyverklaring
    Toegankelijkheidsverklaring
    Privacy-instellingen

    Sciensano Logo