Last updated on 14-12-2022 by Pierre Daubresse
do, 01/10/2020 - 08:30 tot vr, 02/10/2020 - 16:30
do, 01/10/2020 - 08:30 tot vr, 02/10/2020 - 16:30
Evenementtype:
webinar
Gesproken ta(a)l(en):
Nederlands
Frans
Publiek:
Beschrijving
Deze conferentie brengt (inter)nationale sprekers samen, waaronder laboratoriumtechnologen in de voedselmicrobiologie, levensmiddelenmicrobiologen, vertegenwoordigers van de overheid, deelnemers uit de voedselverwerkende industrie en wetenschappers van verschillende Belgische onderzoeksinstellingen. Dit evenement verwelkomt ongeveer 350 (inter)nationale bezoekers.
Het webinar vindt plaats op 1 en 2 oktober 2020.
De conferentietalen zijn Nederlands en Frans.
Meer informatie en aanmelding op de congreswebsite.
Registratie wordt bevestigd door de e-mail die u na registratie ontvangt. Kort voor het webinar ontvangt u een link om deel te nemen aan het evenement.
Dit evenement kadert in de activiteiten van Sciensano op het gebied van:
Prijs
Free, but registration is mandatoy