Uitnodiging: Ondersteunende kankerzorg in België: stand van zaken en toekomstige richtingen

Last updated on 19-12-2023 by Marie Malingreau

woensdag, 6 december 2023

 

Het BeONCOsup team nodigt u graag uit voor een evenement rond dialoog en uitwisseling over de huidige en toekomstige organisatie van ondersteunende kankerzorg in België.

Schrijf je in voor het evenement 
*Houd er rekening mee dat de capaciteit van het evenement beperkt is en dat we binnenkort contact met je zullen opnemen om je deelname te bevestigen.
**Het evenement zal uitsluitend in het ENGELS worden gehouden.

Over BeONCOsup

Dit evenement is een essentieel onderdeel van het BeONCOsup-project, dat tot doel heeft het „Belgisch Handboek voor (hemato-)oncologische ondersteunende zorg” te ontwikkelen.
Dit handboek heeft als doel het aanbod van ondersteunende zorg aan kankerpatiënten en hun naasten te optimaliseren door zorgverleners te helpen bij het vinden van de middelen die ze nodig hebben om patiënten naar de juiste ondersteuning te leiden.

We kijken uit naar uw deelname aan dit evenement. Samen kunnen we bijdragen aan de vooruitgang van ondersteunende zorg in België!

Verdere details over het evenement, inclusief de agenda, bevestigde sprekers en andere updates, zullen in de komende maanden worden gecommuniceerd en zullen beschikbaar zijn op de evenementpagina.

Consortium et Partners
Dit project is een samenwerking tussne Sciensano et RIZIV-INAMI.
Projectverantwoordelijke: Régine Kiasuwa Mbengi
Chercheur scientifique de projet: Sofie Theys
 

Meer info op de evenementenpagina

Meer info over BeONCOsup

Contacteer ons

 

QR code

QR code for this page URL